Webbkurs Meditation Lanseras September

De 20 Stegen

Denna kurs passar dig som är nybörjare, men också dig som är van att meditera då vi utvecklas utifrån var vi befinner oss.

 ”De 20 Stegen” består av  27 lektioner och 27 meditationer, med målet att lära känna dig själv, din andliga guide,  få kontakt med den Andra Sidan och kunna kommunicera med dem.

Här tränas ditt 6:e sinne ordentligt och du lär känna dig själv och dina andliga guider. Din intuition vässas väsentligt och du tränas att känna av olika energier, följa din guide, och ta emot lektioner direkt från ditt andliga team.

Du får följa med dem på resor ut i universum samt utforska ”Andra Sidan” Under dessa resor på olika energinivåer och allt högre frekvenser, får du tillgång till det universella medvetandet och du får förståelse för hur allt hänger samman, och för hur du är en del av allt. Du blir hel i kropp, själ och ande och finner ditt livs syfte.

Detta ger dig utvidgad medvetenhet, insikter och skapar flöde i ditt liv, i samklang med den nya tiden.

Steg för steg klättrar du upp energimässigt och lär dig tolka och förstå dina meditationer och andevärlden. Du lär dig ditt eget inre symbolspråk. Det är oftast detta språk våra guider talar till oss men kommunikationen sker också via alla våra sinnen.

Denna utbildning ger dig förutom personlig och medial/spiritualistisk utveckling också förståelse för hur allt hänger samman. Att du är en del av allt, vem du är, och ditt högre syfte. Du lär dig tolka dina meditationer och förstå andevärlden. Du utvecklar ditt 6:e sinne och din intuition. En utbildning i universum av dina guider.

Utveckling kan komma att ske på ett djupt personligt plan, Därför kommer vi att ha en sluten FB-grupp där vi kan dela våra upplevelser, känslor och tankar. Vi kan också hjälpa varandra att tolk våra meditationer. Jag finns tillgänglig som mentor i gruppen.

Varmt välkommen!

Till Kursportalen

 

Så kom De 20 Stegen till mig.

Jag började min medvetna andliga och personliga utveckling år 2000 med olika kurser i mediumskap, healing, tarot mm.

År 2004 satt jag i meditationscirkeln DE 20 STEGEN och tyckte det var helt fantastiskt att få uppleva den andliga världen och lära känna mina guider. Jag hade många mycket starka upplevelser och tyckte att ALLA borde gå De 20 Stegen. Det blev en stor vändpunkt i mitt liv. Och jag bestämde mig för att jag ville ge detta vidare.

Min meditationsledare som jag hade då, ville inte fortsätta, så jag fick med mig en A4 med de olika stegen nedskrivna, och så sa hon. Varsågod jobba med din guide. Så från den dagen arbetade jag tillsammans med den guide som skulle hjälpa mig med detta arbete. Vi kom att arbeta väldigt intensivt och mycket nära varandra. (det gör vi fortfarande) Vi arbetade fram meditation efter meditation, där alla målsättningar fanns med och byggde på varandra som en röd tråd av kunskap. Där och då lovade jag min guide att sprida De 20 Stegen vidare så mycket jag bara kunde. Jag har under åren haft massor av fysiska kurser, där deltagare vittnat om att det varit det bästa som hänt dem. Det gjorde mig så glad för det var ju precis så jag själv känt. Sedan dess har arbetet hela tiden utvecklats. Och nu utvecklats också till en webbkurs och ingen är gladare än jag och mina andliga vänner. Så det var på detta sätt De 20 Stegen kom till mig. Och nu kommer den till dig!

Jag utbildade mig under denna tid också till Regressions terapeut, Hypnos terapeut, Ögonrörelseterapeut, Hypnoscoach och Livscoach /Livsdesigner, för att jag förstod hur viktig den personliga utvecklingen var och hur allt hänger samman. Att vi måste få med helheten, kropp, själ och ande, för att utvecklas, och jag ville ju kunna hjälpa andra människor fullt ut. Så detta kom att forma och utveckla De 20 Stegen än mer. Jag är så glad för att nu kunna dela detta i en webbkurs.

Till Kursportalen

Med kärlek

Anette