Referenser livsdesign

Jag skulle rekommendera Anette som din livscoach. Varför det? Jo, hon ställer de rätta frågorna så du lockar fram ditt inre, sanna jag. Hon hjälper dig att medvetandegöra dessa svar och se de ur olika perspektiv. Du kommer till insikt med vad du vill ha, dina mål och hur du kan nå dem. Kram!

Ewonne


 Rekommenderar Varmt Anette, man bara Älskar henne från första mötet. Med Anette känner man sig väldigt trygg och hon Är en fantastiskt varm person med så mycket kunskap. Anette har varit en stor pusselbit i min utveckling.

Kram Agnetha


Professionell empatisk livscoach som kan locka fram dina inre sanningar

Sandra


Självklart skrivet direkt från mitt hjärta, jag gråter också Åhhh vad du har varit en förebild och pusselbit för mig Anette, är så stolt över mig själv och vill bara fortsätta utvecklas Anette du gör världen sååå mycket vackrare Kram o Kärlek och en Glad Påsk

Agnetha


Anette är en behaglig o kunnig person, ställler frågor som leder till ”målet” samtidigt som man får själv tala till punkt och komma fram till lösningar.

Lotta


Anette är en sympatisk person, som är lätt att prata med o öppna sig för. Så det är lätt att sitta med dig o ventilera idéer.

Lenita


Du är så tydlig, lugn, svarar man undvikande så e du på igen😄👍 toppen bra. Bra ledning, tack

Agneta


Anette är lätt att prata med. Hon har stor kunskap och insikt. Jag känner mig trygg med Anette. Hon ställer rätt frågor som gör att jag finner svaren inom mig.

Kram Annika


Jag skulle säga att Du är en väldigt bra Livscoach och lyssnade in vad jag sa och kom med väldigt bra tankar och tillvägagångssätt som jag kan ha till hjälp i mitt egna arbete med att må bra. Jag skulle VARMT rekommendera dig.

Kram Anneli