2 6 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

Kurser, utbildningar och föredrag

FDI-Terapi Kalender

2021

4-5/9

Terapeut utbildning – Diplomerad Regressions Terapeut inkl. TLT

1-årig Regressions Terapeut Utbildning inkl TLT (Tidigare Liv Terapi). 10 praktiska kurstillfällen 2 hela dagar vid varje tillfälle, med teori på distansutb. Hålls på FDI-Terapi i Kungälv. Inga förkunskaper krävs.
Läs mer här

2-3 /10  Spetskompetens
 Terapeututbildning EMI-Ögonrörelseterapi samt IDPTerapitekniker för spetskompetens. Kursen vänder sig till dig som redan är verksam terapeut. En snabb dynamisk terapiteknik som oftast bara kräver ett besök hos terapeuten.
» Läs mer här
30-31/10

Diplomerad Meditationsledare Utbildning. 

Denna kursen vänder sig till dig som mediterat tidigare och nu själv vill leda andra i personlig utveckling via dina egna meditationscirklar. Du lär dig meditationens uppbyggnad och att skapa / skriva egna meditationer och kan efter godkänd kurs hålla egna meditationsgrupper.

Läs mer här

För anmälan eller mer info ring 070-600 57 27 eller maila anette@finndittinre.se.

Mottagning och Kurslokal i Kungälv och Göteborg

Temakvällar

Andliga Temakvällar (minikurser)
Detta är kvällar då vi träffas och tar upp olika Andliga teman (endast grunder).

Kvällarna börjar alltid med en meditation efter temat och därefter går vi tillsammans igenom kompendiumet som ingår, pratar och gör eventulla övningar beroende på temat. Dessa kvällar passar dig som är nybörjare eller som vill repetera grunderna. Temakvällarna är små ”minikurser” kompendium ingår där det anges.

Ni kan boka mig för en eller flera Temakvällar samtidigt.

Temakväll ”Chakran”
Vi inleder kvällen med en meditation. Därefter samtalar vi om våra chakran, dess färger och betydelse. Ett kompendium ingår.

Temakväll ”Aurakroppar”
Vi inleder kvällen med en meditation. Därefter samtalar vi om våra olika aurakroppar och övar oss att kunna se våra auror. Kompendium ingår.

Temakväll ”Pekare och Pendel”
Vi inleder med en meditation. Därefter samtalar vi och provar på att använda pekare för att ta ut ”curry kryss” och pendel för att få svar på frågor från vårt högre jag. Pekare och pendel finns att låna (även att köpa). Kompendium ingår.

Temakväll ”Tidigare liv”
Denna kväll talar vi om tidigare liv. Har vi levt tidigare liv? Hur påverkar det oss idag? Varför är vi här? Kvällen avslutas med att jag leder er i en meditation / gruppregression.

Temakväll ”Andliga Guider”
Vi inleder kvällen med en meditation. Därefter talar vi om våra guider. Vilka guider har vi med oss? Hur får man kontakt med sin guide? Varifrån kommer de? Vi talat om den ”Astrala Stegen / De andliga nivåerna” och vad vi kan komma i kontakt med där och vad som finns på de olika planen. Kompendium ingår.

Meditations cirkeln ” De 20 Stegen”
Detta är en meditation som leder till en personlig och andlig utveckling.

Du tränar dig att tolka tecken och symboler som kommer till dig, antingen från ditt eget inre eller ifrån andevärlden. Du tränar dig att känna av din guides energi och att kunna kommunicera med honom eller henne. Detta är en kurs då du lär känna dig själv och din guide. Vi träffas 8 ggr / termin under 4 terminer.

Kurs Cirkelledare ” De 20 Stegen ”
Förkunskap genomgången kurs enl. ovan

Kurs Meditation
Detta är en kurs i lugnets tecken. Vi går igenom olika meditationstekniker. Finner vårt inre rum. Lär oss kortmeditationer, för att kunna leva mer meditativt i vardagen. Vid bra väder gör vi också en kort meditativ vandring, stannar upp, och tar in vad naturen har att ge oss. Max 8 deltagare.

Meditations kvällar
Detta är kvällar då jag kommer till er, för att hålla den meditation som jag får till mig genom min guide. Den som vill delar sedan med sig (charing) av vad den har upplevt. Tillsammans kan vi hjälpas åt med tolkning om det behövs. Minst 5 deltagare.

Meditationskurs / Mindfulness
Stressen i samhället får oss allt mer ofokuserade och okoncentrerade. Allt går i för högt tempo. Ofta med minnessvårigheter och sjukdomar som följd. Under denna kurs lär vi oss att hantera ” vårt inre tjatter ”. Stilla oss och komma till ro. Vi lär oss hur vi tar ” andepauser ” i vardagen. För att kunna vara närvarande och leva här och nu. Max 8 deltagare.

Meditationsledare utbildning
Denna kurs vänder sig till dig som mediterat tidigare och som nu vill leda egna meditationer. Vi går igenom syfte och mål med meditationen samt vad man bör tänka på som meditationsledare. Såsom förhållningssätt gentemot deltagare och andevärlden, teknik, ansvar röst mm. Vi lär oss grundpelarna av vad en meditation bör innehålla och startar upp processen för skapande i samarbete med andevärlden, och får till oss egna meditationer som vi sedan håller för varandra.

För kontakt, bokning eller mer info.


Följande kurser startar kontinuerligt

Gruppregressioner för personlig och andlig utveckling

Kursen vänder sig till dig som mediterat tidigare.

Gruppen träffas vid 5 olika tillfällen. Då kommer vi att göra olika regressioner. För att på djupet komma i kontakt med det som idag kanske hindrar dig, eller med det som får dig att förstå varför Du är som Du är.

Vi kommer att göra besök i barndom, tonår, delpersonligheter, tidigare liv, liv mellan liven, och kanske framåt i tiden (progression) beroende på gruppen, samt en gruppversion av Resan.

I gruppregressionen kan du precis som i en enskild regression komma i kontakt med sådant som du kanske stängt om te.x. bortträngda känslor. Dessa kan idag gestalta sig som fysiska eller psykiska besvär som sedan lagt sig som en blockering och hindrar dig från att leva ditt liv fullt ut.

Skillnaden i gruppregressionen är att du stannar kvar mer i din inre dialog än i din yttre, eftersom du inte leds enskilt. Alla delar sedan med sig av sina upplevelser och givetvis råder tystnadsplikt inom gruppen. Vi kommer att använda regressioner, gruppen och samtal som verktyg under denna utvecklingskurs.

Anmälan till Anette 070 – 600 57 27

Kursen hålls i min kurslokal Ytterbyvägen 3 i centrala Kungälv.


Startar kontinuerligt – Utbildning

EMI-Ögonrörelseterapi samt IDP
Terapitekniker för spetskompetens
Vänder sig till redan verksamma terapeuter